Novinky

01.08.2023 Nabídka kroužků

Opět můžete vybírat z nové nabídky zájmových kroužků a kurzů pro školní rok 2023/2024 (kroužky) a vyplňovat online přihlášky (klientské centrum). Od 11. září 2023 se pak na vás budeme těšit při pravidelné činnosti ;-)

Sledujte nás

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Informace o zpracování osobních údajů 
 
Středisko volného času, Opava, příspěvková organizace, se sídlem Jaselská , IČO: 72071397 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) (dále jen "obecné nařízení o ochraně osobních údajů"), informuje o základních zásadách a principech, na základě kterých zpracovává osobní údaje.
Osobní údaje Středisko volného času, Opava, příspěvková organizace zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.
 
Pokud Středisko volného času, Opava, příspěvková organizace zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:
  • požadovat od Střediska volného času, Opava, příspěvková organizace informaci o zpracování vašich osobních údajů; 
  • požadovat umožnění přístupu k vašim osobním údajům zpracovávaným Střediskem volného času, Opava, příspěvková organizace;
  • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše osobní údaje zpracovávané Střediskem volného času, Opava, příspěvková organizace jsou nepřesné);
  • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných Střediskem volného času, Opava, příspěvková organizace, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů Střediskem volného času, Opava, příspěvková organizace; 
  • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) Středisku volného času, Opava, příspěvková organizace;
  • podat stížnost dozorovému orgánu (Úřad pro ochranu osobních údajů).
Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.
 
Svá práva vůči Středisku volného času, Opava, příspěvková organizace uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.
 
Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro Středisko volného času, Opava, příspěvková organizace:
p. Luděk Mandok
Telefon: 724 289 323, e-mail: ludek.mandok@opava-city.cz
 
GDPR 

Cookies


Cookies jsou malé datové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy si tyto stránky začnete prohlížet. Tyto soubory jsou při návratu na webovou stránku pomocí prohlížeče odeslány zpět na servery. S pomocí cookies má webová stránka informace o předchozích aktivitách uživatelů.

Pomocí vašeho prohlížeče můžete spravovat vaše cookies. Vždy máte možnost již uložené cookies smazat. Dále v závislosti na vašem prohlížeči je možné omezit využívání cookies pro konkrétní webovou stránku, omezit jejich ukládání či nastavit nucené smazání všech cookies po uzavření prohlížeče.


Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Z tohoto důvodu nepožadujeme Váš souhlas s jejich využitím. Technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány.